Alla inlägg den 3 februari 2017

Av Batman - 3 februari 2017 21:34

Sjukskriven idag tom 12/2. Stress och sömnbrist. Kom inte upp ur sängen i måndags eller tisdags. I onsdags tog jag 2 halvdana löprundor, gårdagen minns jag inte och idag har jag alltså fått sjukskrivning. Bröt ihop, herr sambo fick ringa till min chef, jag orkade inte ta skuldbeläggandet.
Nu tycker jag det är skönt att slippa pressen av helgens jobb med tillhörande sömnbrist. Släppa den ångesten liksom. Min andra sida känner mig än mer stressad och pressad av vad som sägs bakom ryggen på mig. Eller samtalet med chefen. Jag måste ju nån gång. Känns som jag sviker.

Jaja. Det första jag gjorde efter läkarbesöket var att lägga mig och sova. Efter det tog vi med oss våra barn och matade änderna. Issy tjöt av skräckblandad förtjusning! Änderna kom från flera håll och attackerade henne ;) så skönt att bara fokusera på glädjen från barnen.
Resten av kvällen har spenderats i soffan framför tvn. Där jag i ena stunden jag tillåter mig själv att slappna av, och i andra känna hur hjärtat rusar för jag känner mig så skyldig. Som jag sviker.
Ska sova snart. Sen fokusera på mig, mig, mig. Kanske ett spinningpass och sen vila.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards