Alla inlägg den 12 januari 2017

Av Batman - 12 januari 2017 14:06

Herregud vad jag har tråkigt. Känner mig ganska pigg trots att ansiktet brinner och läpparna svullnat och känns "stickig". Ingen idé att ens tänka på träning idag, men jag ska kosta på mig en promme med Bruno i eftermiddag. Är så himla rastlös! Städat övervåningen med hjälp av stans sötaste hjälpreda

Dammsugit som en galning och nu skurar jag köket så jag får ont i huvudet. Byggarna kom efter lunch och bygger på där ute. Skönt! Jag älska varje minut närmare ett större hem! Ska bli så satans kul det här.

Nä, nu ska jag fortsätta med mitt städande. Lika bra när jag äntligen känner ett flow i det där med städ ;)

Av Batman - 12 januari 2017 09:25

Mår ungefär som igår. Kanske lite febrigare. Gick upp vid 7 hjälpte Gabriel med frukost innan skolan, tände en brasa i spisen, plockade undan lite och sen gick jag och la mig hos Isolde igen. Kollade Aftonbladets "användarna" och blev fly förbannad. Kolla in det på aftonbladet tv. Handlar om män, äckliga, äckliga män, som tittar på barnpornografi och hur ett gäng journalister konfronterar inte mindre än 72 svenska äckel. Jag mår så jävla dåligt av sånt, vilken normal människa gör inte? Synd att de inte visade namn och bild även om jag inser det där med källskydd, principer osv.

Hursomhelst... Nu har jag gått upp och satt mig i soffan och kollar repriser av lyxfällan. Haha, så B! Lillvärsting ligger fortfarande och sover. Tror hon också håller på att bli sjuk. Varit så gnällig och trött igår. Sötgrisungen Apansson. Igår hjälpte hon mig att handla. Gabriel hjälpte issy och jag fick mest skäll om jag ville hjälpa. Plockade i varorna, sa hej till kassörskan och plockade upp varorna från korgen och sa Hej då. Hon är så inne i en hjälpa till-period!

Älskade lilla hjälpreda!
Nu kommer hon go och glad nerför trappan! Ska fixa lite frulle till damen. Hoppas byggarna kommer snart. Skulle tydligen lämna material iafl. Längtar så otroligt tills det blir klart. Ni anar inte! Nä. Nu lite flick-frukost, soffmys och tillfrisknande. Längtar så till jag kan ut och springa igen.

Ovido - Quiz & Flashcards