Alla inlägg under januari 2017

Av Batman - 12 januari 2017 14:06

Herregud vad jag har tråkigt. Känner mig ganska pigg trots att ansiktet brinner och läpparna svullnat och känns "stickig". Ingen idé att ens tänka på träning idag, men jag ska kosta på mig en promme med Bruno i eftermiddag. Är så himla rastlös! Städat övervåningen med hjälp av stans sötaste hjälpreda

Dammsugit som en galning och nu skurar jag köket så jag får ont i huvudet. Byggarna kom efter lunch och bygger på där ute. Skönt! Jag älska varje minut närmare ett större hem! Ska bli så satans kul det här.

Nä, nu ska jag fortsätta med mitt städande. Lika bra när jag äntligen känner ett flow i det där med städ ;)

Av Batman - 12 januari 2017 09:25

Mår ungefär som igår. Kanske lite febrigare. Gick upp vid 7 hjälpte Gabriel med frukost innan skolan, tände en brasa i spisen, plockade undan lite och sen gick jag och la mig hos Isolde igen. Kollade Aftonbladets "användarna" och blev fly förbannad. Kolla in det på aftonbladet tv. Handlar om män, äckliga, äckliga män, som tittar på barnpornografi och hur ett gäng journalister konfronterar inte mindre än 72 svenska äckel. Jag mår så jävla dåligt av sånt, vilken normal människa gör inte? Synd att de inte visade namn och bild även om jag inser det där med källskydd, principer osv.

Hursomhelst... Nu har jag gått upp och satt mig i soffan och kollar repriser av lyxfällan. Haha, så B! Lillvärsting ligger fortfarande och sover. Tror hon också håller på att bli sjuk. Varit så gnällig och trött igår. Sötgrisungen Apansson. Igår hjälpte hon mig att handla. Gabriel hjälpte issy och jag fick mest skäll om jag ville hjälpa. Plockade i varorna, sa hej till kassörskan och plockade upp varorna från korgen och sa Hej då. Hon är så inne i en hjälpa till-period!

Älskade lilla hjälpreda!
Nu kommer hon go och glad nerför trappan! Ska fixa lite frulle till damen. Hoppas byggarna kommer snart. Skulle tydligen lämna material iafl. Längtar så otroligt tills det blir klart. Ni anar inte! Nä. Nu lite flick-frukost, soffmys och tillfrisknande. Längtar så till jag kan ut och springa igen.

Av Batman - 11 januari 2017 21:23

Min tanke var att springa 7,5 km och sen ge magen en omgång... Men det sa pang och så fick jag feber och ont i halsen. Gapade stort och gav mig själv diagnosen halsfluss.

Fy fan... Det har bara varit South Park och självömkan idag. Och cola zero i mängder. Jag gillar när kolsyran riktigt river i halsen på väg ner. Hoppas det går över snart.

Snart ut med hundarna och sen blir det en tidig kväll. Jag är supertrött. Byggarna kommer imorgon och förutsätter med utbygget. Ska bli så kul att blanda in lite inredning bland träning, matfunderingar och lite gnäll över sjuksköterskeyrket. Rrroligt!!!

Nä hörrni. Jag skulle skriva lite om hur illa jag tycker om folk som ser sig själva som mer än andra, men jag orkar inte just nu. En annan dag.

Av Batman - 10 januari 2017 11:04

Vart tror ni jag hittade lilla lillvärsting imorse? Jorå, inpacketerad hos storebror! Sötapor. Det är så härligt att se hur mycket de älskar varandra, trots stor åldersskillnad och olikheter. Issy ser verkligen upp till sin bror. Allt han gör vill hon göra.

Känner av armarna idag efter gårdagens pass. Inte alls som med benen, men tillräckligt för att veta att jag gjort ett bra pass. Nu vet ni ju precis som jag att träningsvärk inte per automatik är det som räknas vid muskeltillväxt eller hur hårt en tränat! Det behöver egentligen inte betyda något alls. Självklart kan en ha presterat på topp och ändå slippa värk! Men ändå. Känns ändå som om det är ett kvitto på att mitt lilla upplägg inte är helt ute på hal is utan faktiskt skulle kunna ge mig lite resultat.

Borde ta lite formbilder så jag har nåt att jämföra med. Men jag är så sjukt dålig på sånt. Jag vet att det är riktigt kul att se ens utveckling, herregud som jag vet det!

För nåt år sen! Hahaha! Förlåt, dålig humor.

Dagens träning blir zumba. Sen zumba... Kl 20-21. Lite väl sent enligt mig. Jag tycker träning är som mest optimalt för mig mitt på dagen. Egentligen är jag inte jätteförtjust i zumba, men det är kul att äntligen ha någon att träna med! Skulle önskat att jag hade nån att träna med på gymmet också, men näpp!

Av Batman - 9 januari 2017 22:53

På gårdagens spinning så briljerade jag. Jag hade högst procentuell ansträngning av samtliga deltagare och högst poäng (meps). jag var på topp. Topp, I tell ya! Idag... Idag kunde jag inte ens sitta på cykeln utan att känna hur jäkla ont det gjorde i arslet. Typ som om jag inte skulle ha ett uns fett på rumpan som stötdämpning mot sadeln. Jag plågade mig igenom 36 minuter högintensiv spinning och önskade att jag insett mina begränsningar innan jag satte mig på den där satans cykeln... Lustigt ändå va? Hur olika det kan gå på olika dagar. Jag var naturligtvis inte bäst! Dock inte sämst heller så jag får väl vara nöjd ändå. Igår ville jag bara bäst. Jag ville ha högst poäng. Idag skulle jag inte ha kämpat för att vara bland toppskiktet om så en bil stod som någon slags vinst.
Förutom spinningen så körde jag 10 min löpning på bandet och körde armar. 100 reps på 3 övningar. Det gav ju resultat på benen så jag tänker att jag kan testa denna lilla egensnickrade och antagligen dumförklarande upplägg. Det beror mycket på att jag känner att det bränner ordentligt i musklerna och jag får gå ur comfy zon och ta i. Det beror också lite på att jag är lat och fantasilös. Som med armarna... Kanske räcker det om jag kör skiten ur dem på några få övningar istället för att hitta på en massa för att få gjort mina 4 x 12 och känna att jag "gjort det jag ska". Jag har inte den blekaste aning om mitt nya sätt är bättre eller sämre i jämförelse mot hur jag brukar träna. Det återstår att se! Och det ska bli spännande.

Jag försöker ju sluta med det där med sockret... Jag är så sjukt sugen. Jämt! För vissa verkar det vara en plåga några dagar och sen är det över. Och att om de tar en godisbit efter den där "avgiftningsfasen" så inser de att godis är sjuuuukt överskattat. Mitt sug är konstant och blir inte ett dugg bättre. Och idag kunde jag inte hålla mig utan åt 2 marianne. Jag dog. Det var som att ta emot nektar från en ängel.

Nu ska jag iafl sova. Jag är galet trött!

Av Batman - 8 januari 2017 19:15

Gick en "pw"igår med mina stela ben. De var definitivt ljusår bättre (jag vaknade på natten när jag skulle vända mig....) men träningsvärken som ändå fanns kvar i de stackars låren gjorde att pwn kanske inte var riktigt så power som i vanliga fall. Idag fungerar jag som vanligt igen. Gått en runda i skogen och tagit mig ett kick ass-spinningpass!

Härligt! Endorfinerna fullkomligt sprutade ur mig efteråt. Älskar när lyckan riktigt slår till som en käftsmäll efter.

Nu har herr sambo lämnat hemmet för nattjobb och jag har hand om 2 ungar själv. Den ena terroriserar den andra och den andra är svinsur över hans lillasysters framfart. Jobbiga älskade ungar...

Av Batman - 6 januari 2017 18:28

Jag tror att jag aldrig haft sån träningsvärk i benen någonsin! Jag kan verkligen knappt gå. Skulle försöka mig på ett armpass men det gick verkligen inte för att benen kändes så intensivt. Hoppas på bättre tur imorgon.

Visste ni förresten att en vegandiet ökar förbränningen? Och att den som äter stora mål mat som är kalorifattigt går ner mer i vikt än den som äter små men kaloritäta mål inte gör det lika fort? Går ner i vikt alltså. Intressant!

Jag är en notorisk läskoman. Cola zero kan kan lätt dricka en hel 1,5 liters flaska per dag. Jag har nu så här efter nyår bestämt att nu är det bara läsk på fredagar och lördagar som gäller! Idag får jag alltså stilla mitt colasug! Lite ugnsbakade rotfrukter och burgardressing till det. Yumyum!

Av Batman - 5 januari 2017 18:53

Hej kompis. Hoppas du har en lugn och skön kväll. Jag har överlevt en väldigt jobbig natt på jobbet... Fy fan. Sovit några timmar och tanken var att ta en pw idag, men gårdagens legday satte verkligen spår, haha! Framsida lår är tveklöst värst, sen kommer rumpan. Kan knappt gå! Trodde baksida lår och rumpan skulle ta mer, men det blev alltså framsidan. Och rumpan gör för all del tillräckligt ont ;) magen är också helt sjukt öm efter magträningen. Har så himla dålig fantasi vad gäller magträning. Vill tipsa er om appen "styrkeprogrammet". Väldigt bra när en har svårt att komma på övningar eller vill testa nåt nytt utöver en egna favoriter! Bra videos hur en ska göra på varje övning och en beskrivning. Kolla in! Gratis och jag tycker den ger tips och idéer!

Men alltså. En vilodag idag och det känns helt okej. Jag är så jäkla trött och frusen och en överdrivet stor procent av min kropp gör så ont att jag knappt kan röra mig utan att det känns som om benen ska sprängas!
Ätit en god och väldigt enkel kålsallad med oumoph! nu ikväll. Jag älskar oumoph som köttsubstitut. Eller vad sägs om 0,5 gram fett, 0 gram kolhydrater och 17 gram protein per 100 gram. Bra konsistens och utan att någon levande varelse tagit skada. Betydligt bättre för miljön också. Nu är ju proteinhetsen så jävla överdrivet, vilket jag önskar att jag fattat för många år sedan. Jag var livrädd för ALLT som hade med kolhydrater att göra och levde i perioder bara på kvarg och proteinshake. Nu är jag så glad över att jag släppt det där med att räkna macros. Så dumt! Men i alla fall. Inget annat substitut är så bra sammansatt som oumoph. Vad jag vet vill säga. Och vill en ha i ett ganska kalorifattigt, men proteinrikt "kött" som dessutom smakar gott så tycker jag oumoph är absolut bäst!

Yum, Yum!


Tillbaka till ledigheten. Nu ska jag vara ledig i 2 veckor! Ska bli så skönt att vila, träna, äta bra och umgås med mina ungar. Och sambo. Jag var så otaggad igår.

Men jag överlevde och ska nu bara återhämta mig. Jag behöver det så mycket! Nä, vänner! Nu ska jag elda i min vedspis och räkna ner till jag får gå och lägga mig igen!

Ovido - Quiz & Flashcards