Alla inlägg under november 2016

Av Batman - 18 november 2016 18:59

Först och främst skrev jag ett inlägg häromdagen om hur jäkla bra jag tränat och vilken otrolig träningsvärk jag fixade till mig själv. Men det försvann. Tack för det jävla cyberrymden.
Det blev också en värk som inte är av denna värld!

Inte så pjåkigt va?

Igår blev det mer av mental träning efter att lillvärsting stoppat upp en pärla i näsan. Vårdcentralen, önh-mottagning, dagkirurgen och till sist postop. Vilken bra vård vi fick! Så jäkla underbara. Specialbehandling bara för att hon skulle slippa sövas ner och åka till operation.

Älskade jobbiga lilla skitunge!
Missade festligheterna på jobbet, men äh. Skitsamma.

Idag blev det ett fint styrkepass av överkroppen. Jag klarade inte av att springa med mina stumma ben! Bättre lycka imorn. Då jäklar!

Nu powerslöande i soffan och sen en jäkla jobbnatt. 2 nätter, sen ledigt till nästa helg. Härligt med lite långledigt.

Det var nog allt i korthet.

Av Batman - 16 november 2016 16:22

Sovit superbra! Vaknat en gång för att gå på toa, men annars har jag sovit som en liten knubbig sälunge. Blir en utmaning att gå upp kl 7 imorgon.
Barn hämtade, sveper ett par koppar av det svarta guldet och sen ska lillsnärtan på pyttedans. Efter detta så är det en runda på gymmet som gäller. Skönt! Jag brukar alltid göra upp en mental plan för hur passet ska se ut, men det slutar alltid annorlunda mot ursprungsplanden. Jag tänker iafl att jag ska göra 5 km på bandet, hiit och sen faktiskt en rejäl genomkörare av benen och rumpan. Jag har ju tidigare erkänt att jag slarvar med benen eftersom jag springer så mycket, men nu känner jag att jag det nog ändå är dags att styra upp det där med benen. Alltså hela kroppen egentligen. Känner att jag behöver styra upp min styrketräning överlag! Har planerat in ett par supersets. Det blir nog ett utmärkt pass får vi hoppas.
Så. Det är mina planer för kvällen och så mycket roligare blir det inte.

Av Batman - 15 november 2016 18:49

Jobbat natt. Gud! Det var en pina att åka hem! Första gången på länge som jag var rädd att köra hem för att jag var så trött! Vaknade ofta men somnade tack och lov om fort. Det var ändå en bra natt! Riktigt trevlig om jag ska kasta mig med såna positiva uttryck.

Men iallafall. Drog till gymmet när herr sambo kom hem. Sprang 30 min, 9,4 km/h och avslutade med hiit. Det märktes att jag haft ett uppehåll, men äh. Nya tag! Planen var att styrketräna också, men eftersom jag jobbar inatt och har lite att stå i innan jobbet så prioriterade jag bort den biten. Fast jag behöver komma igång med det där igen! Jag har blivit riktigt mjuk i kroppen. Imorgon har jag mycket bättre tid till en riktig genomkörare! Jag tar igen den då ? och inte att förglömma! 5 minuter av något är bättre än 20 min av ingenting.

Nä, mina vänner! Lite kvällsmat på detta och sen en dusch innan jobbet igen.

Av Batman - 13 november 2016 20:08

Gud... Jag är vid liv! Knappt. Närå. Jag är mer än så vid liv. Men det har varit mycket. På jobbet och hemma. Och sen sista konserten med Kent. Som jag grät! Innan första riffet strömmade tårarna och 2,5 timme senare var det mascara i en salig blandning i hela ansiktet!

nedräkningen
Det var fantastiskt! Och genomsorgligt! Lite som att en bit av mig dog. Ett tonårsjag. Första gången jag såg Kent åkte jag upp som 15-åring upp till Stockholm, alldeles ensam, och skulle uppleva det band som jag så här efterhand insåg är det som varit så oerhört viktigt i mitt liv. Det viktigaste. Mobbad så till den grad att jag bara någon månad innan försökt ta mitt liv. Nästintill inga vänner alls. Tjocka, tjocka kajalsträck under ögonen, kolsvart hår och rosa ögonskugga. Shoppat skidjacka från 70-talet på uff ett par timmar tidigare och satt även där och grät till alla de låtar som jag gråtit till hemma. En så fantastisk upplevelse mitt i den period som nog var den sorgligaste i mitt liv. Och medlemmarna i Kent var yngre än vad jag är nu. Så sjukt! Undrar hur många fler 32-åringar satt och såg en bit av sin tonår dö igårkväll.

Av Batman - 7 november 2016 23:55

Jag har en fransk bulldog som är en riktig olyckskorp. Jag har på 4 månader låtit operera henne 2 gånger. Hon har ett jävla meck på vintrarna för att lederna gör ont på henne då. Detta har ändå varit under kontroll genom receptfri medicinering och korta promenader med täcke. Det här vöderomslaget som är nu har pajjat henne totalt. Just precis nu sitter hon och flåsar bredvid sängkanten och jag håller på att bli galen. Har gett henne metacam, mer kan jag inte göra.

Hon ser ju riktigt glad ut på bilden men det är fel.
Imorgon ska vi till veterinären och jag bävar. Hon har sammanlagt 4 operationer bakom sig, hennes leder då, tappar tänder, starr och är allmänt ofräsch för sina knappa 8 år.
Jag kommer inte lägga en massa pengar och tid på det här. Definitivt inte en operation till om det skulle vara aktuellt. Jag har känt på mig att sussie inte kommer slå några åldersrekord i många år. Jag vet att risken åtminstone finns att hon får fler maligna tumörer. Jag vet att hennes leder inte går att bota, bara lindra.
Därför kommer jag acceptera kanske en röntgen, nåt blodprov och utskrivning av medicin. Vi får verkligen hålla tummarna för att det är det som väntar.jag klarar inte riktigt av dåliga besked just nu.

Av Batman - 6 november 2016 14:57

kan ju lägga lite träningstid på att fula till mig lite ;)

Nej, det gick inget vidare på träningen idag. Kroppen är tydligen fortfarande en aning förkyld så det blev bara 1 km +några frekvenser hiit på bandet och ytterst lite rygg i repan. Så är det ju ibland och trots en veckas (nästan)vilande så är jag inte fit for fight. Sugit.

Och så har tydligen vintern tänkt att komma på besök. Sååå deprimerande! Hoppas skiten försvinner snart. Mr sambo ska jobba inatt och ingen däckfirma ville kränga däck förens på tisdag. Sommardäck just nu känns sådär. Jag vet inte ens om jag kommer våga skicka iväg honom ikväll.

Annars så har vi fällt trädet där utbygget ska vara! Så förbannat härligt! Ett litet yttepytteministeg mot det färdiga resultatet!

Av Batman - 5 november 2016 19:34

Herregud vad trött jag är! Första natten gick utmärkt, men den här... Att jag inte dog. Så vansinnigt trött! Vid 03 var jag så trött så jag mådde så illa att jag trodde jag höll på att bli magsjuk. Annars var det en väldigt lugn natt fram till 06 då en patient kom in akut. Jag slutar 07.15 och iom att natten var så lugn trodde jag att jag skulle få komma hem strax efter 07. Men näpp! 07.45 fick jag gå...
Helt galet slut nu.
Annars tror jag att jag är fit for fight för att ta mig ett träningspass imorgon. Ska bli skönt att komma igång igen! Är mitt inne i en period då dagpass och nattpass blandas hej vilt. Så att varva ner och fixa endorfiner igen för att tanka energi så är ju träningen perfekt!

Imorgon ska vi ta ner ett träd bakom huset! Spännande! Det är för att det snart ska byggas uuuut! Wohoooo! På onsdag ska vi träffa snickaren för att göra upp byggplanen. Jag verkligen längtar!
Det är rätt mycket kul som väntar! Förutom att jag i ett mycket svagt ögonblick sa ja till att jobba julaftonskväll....Men annars är det utbygget. Jag har bokat tatueringstid i februari. Känner att jag är full av motivation vad gäller träningen, trots min lilla sjuksvacka. Nästa helg är det Kent i Malmö. den 17/11 ska jag på lite festligheter med jobbet. Men kul grejer liksom!

Nä. Nu orkar jag inte tänka mer utan drar filten över mig och återgår till tvn.

Av Batman - 3 november 2016 09:37

Jahapp... Efter 13 dagar tog en halsinfektion över och jag fick tvingas ge upp min utmaningar om att springa varje dag i 40 dagar. Får börja om från den kända början helt enkelt. Hinder är till för att övervinnas ;) ska bara bli frisk först.

Ska jobba 2 nätter nu. Första natten med min favoritnattare, andra med gaphalsen. Det blir nog bra. Blir ju ändå lite helg för mig eftersom jag går av på lördag. Och sen är det Malmö nästa helg!

Jag pratat med kommunen om bygglovet och ett positivt besked är på väg till brevlådan! Jippijackej! Åh Som jag längtat och åååååh vad kul, jobbigt, jävligt och helt underbart det ska bli! LÄNGTAR till slutresultatet!

Ovido - Quiz & Flashcards