Alla inlägg den 21 september 2015

Av Batman - 21 september 2015 19:14

Åh Gud! Mina ben är redan gelé.
20 min crosstrainer
20 min tuuuuung benträning
20 min crosstrainer igen
20 min ren vilja benträning
Done. Slut. Svetten lackade, och jag kommer nog inte kunna gå imorn. Tack gode hade jag preppat kyckling innan så det var bara att koka broccoli.

Nä, det ser inte mycket ut för världen, men det är inte meningen heller. Och den tallriken satt fiiiiint! Som ett smäck, rätt ner bara.

Nu sitter jag i soffan och kollar en svensk kriminalare (behöver hjärndött) med min allra goaste son. Älskar att kvalitetstida! Borde såklart duscha, genast PRONTO, meeeen jag är helt färdig. Ska. Snart. Bara mysa lite till med bästa killen :) den stora killen viker tvätt, sen ska han få äran att hjälpa den lilla killen med läxan och då! Då ska jag duscha ;) och ta en lätt promme med doggsen så dom också blir nöjda. Bruno gillar att vi har lugnat ner oss med löpningen och föredrar våra mer långsamma prommar :)

Imorn försöka sova till minst 10, sen ett bröstpass. OM jag kan ta mig till gymmet med mina skakiga ben vill säga... Sen jobb. Fucking jobb. Är så klar med nattjobb. Inte långt kvar nu! Nytt jobb runt hörnet, och jag längtar!

Av Batman - 21 september 2015 13:10

Gudars, är helt slut! Sov rätt kasst inatt, var tvungen att kissa ett par gånger (typiskt när en lägger om kosten) issy har vaknat och fått sova mellan oss i sängen. Vaknade för tidigt och sen har det gått i ett! Träffat hundarnas dagmatte, städat köket, tvättat, fyllt diskmaskinen, prommat, fixat lunch och hämtat gejb från skolan. Nä, nu är det lite soffhäng som gäller!

är inte bara jg som är trött som en gnu! Tyvärr tyckte issy att det räckte med 15 min middagsvila så jag får väl slåss med henne en stund så hon somnar...

Behaglig träningsvärk annars. Mest att jag känner av, inte så farligt smärtsamt. Tänkte köra ben ikväll, hoppas på lite folk. Jag känner mig så ringrostig att jag vill "träna in mig" och försäkra mig om att tekniken sitter innan jag vågar pumpa bland folk. Har sjukt dålig kroppskännedom :) den gör liksom lite som den vill!

Nä, nu får jag väl kolla in min lilla Donna som ligger och tjoar och hoppas på att hon somnar igen.

Ovido - Quiz & Flashcards