Alla inlägg den 26 september 2015

Av Batman - 26 september 2015 09:31

Aj. Aj. AJ. Mina ben gör så jävla ont. Träningsvärk från helvetet. Kan knappt gå, toabesöken är en plåga och jag liksom tar mig fram som om benen vore gjorda av trä.
Vet inte hur jag ska göra med gymbesök idag. Har inte sovit ordentligt på typ en vecka. Issy har fått hög feber och har således härjat hela natten. Stackarn... Glödhet och gnäller för minsta lilla. Kanske bättre med en ordentlig (men stapplande) pw istället. Så får Mr Dogge sitt också.
Vägde mig igår. Känner mig nöjd! Hade faktiskt ingen direkt målvikt för gårdagens invägning men jag kände mig helt tillfreds med siffrorna. Fuskade med lite godis och salta pinnar igår. Inga supermängder, men idag känner jag mig lite uppblåst. Känner dock att det är ok att fuska lite. Nästa helg är jobbhelg så jag tror inte jag kommer ha behov av fusk nästa helg. Tycker inte det känns så jobbigt att vara strikt idag igen.

Igår åkte vi en snabbis på konstnatten. Issy är ju som tidigare nämt febrig och gejb var allmänt anti. Lite mysigt att åka bil tyckte han dock :)

Ormar i träden var ju lite spännande ändå... Tom för en sur 8-åring ;)

Hä! Nu får vi se vad jag tar mig för. Skulle kännas bra med ett kortpass och träna magen. Kanske axlarna... Mina två stora problemområden...

Ovido - Quiz & Flashcards