Alla inlägg under september 2015

Av Batman - 23 september 2015 15:01

Sovit såååå gott fram till halv två. Sen vaknade jag och kan inte på somna om hur jag än försöker. Suuuuurt!

Innan jag slutade jobbet fick jag en bild från Fredrik på vår lilla härjapa som tidigt på morgonen hunnit härja en hel del och "hjälpt till" med att sortera tidningsinsamlingen :) min lilla sötegris!

Mammas lilla goding!

Nä. Jag får väl ge upp nu. Doggsen är helt förjävliga och gnäller och buffar och tycker jag sovit klart. Tack för det "kompisar".

Idag har jag inga större planer. En promme med samma "kompisar" som ovan, slänga i en maskin tvätt, fixa stuvad tonfisk, och hämta ut 2 paket.
Det ena är från hm och innehåller lite smink till Moi och lite nya kläder till lilleman här hemma plus vantar och mössa till lillefröken. I det andra paketet är det bcaa. Bcaa är bra skit! Använt det förut och varit nöjd. Hoppas jag blir det den här gången också. Känns som helt lagom med sysslor för denna Donna med sömnbrist.

Nu kaffe iafl.

Av Batman - 23 september 2015 00:38

åh, än så länge är det precis som jag önskat mig! Så tack för det.
Nu ska jag bara överleva 7 timmar till...

Den osminkade och slitna sanningen!

Nåväl. Funderar en del på det där med träning... Den här styrkevändan vill jag verkligen lyckas! Jag vill ha bättre resultat än nånsin innan. Men jag är lite lost bland träningstips och olika taktiker. Att lyfta tungt, ja! Det vet jag. Men hur tungt? Hur länge? Hur mycket? I dom flesta set kör jag så jag orkar 4- max 10 reps. Om vi tar ben som exempel gör jag kanske 7-10 övningar, 4 set med redan nämnda antal reps. Kanske borde prova en annan taktik? Kanske dra ner till 4-5 övningar men göra fler reps? Kanske uppåt 25? Kanske öka antalet set men behålla mina 4-10 gastkramande reps? Fan jag vet inte! Har aldrig testat den taktiken innan. Om vi inte räknar med den ytterst korta vändan med bodypump jag körde för ett x antal år sen då en gjorde 500 reps på varje grej och trodde en brände 600 kcal på en timme och löftet om resultat. Som uteblev. Såklart! Bodypump är inget annat än falsk marknadsföring. Och det där med att det skulle förbränna fett och enorma mängder kcal i flera dagar efteråt kan vi väl alla komma överens om att vi tar med en nypa salt?
Men jaja, åter till min egen träning. Det kanske rent av inte har nån större betydelse, bara jag blir slut i musklerna? Grejen är att jag när jag tränar så blir jag förvisso starkare. I början. Men så ebbar det ut och jag klarar inte att höja mer i vikt. Och den platån vill jag inte till den här vändan! Jag vill öka på hela tiden, även om det går sakta och vi talar om halvkilon. Bara jag ökar hela tiden!
Vi får se. Får väl läsa på lite och fundera och helt enkelt prova mig fram. Nu kvarg!

Av Batman - 22 september 2015 19:23

Det är bara jag... Vet att jag bara hör av mig när jag verkligen vill något.... Men. Snälla, snälla SNÄLLA låt den här natten vara smärtfri. Låt den vara lugn och snälla,  snälla, SNÄLLA! Låt det vara "rätt" kollega och inte den lata. Tack på förhand! 

Av Batman - 22 september 2015 11:13

pju! Gud... Det märks verkligen att muskler är en färskvara. Omg vad svag jag var i mina titties.

Hehe! Bjur på lite fulposering :)
Det är svårt att få till spegelselfies! Ett riktig mäck! Wow till dom som dagligen skjuter av spegelselfies efter spegeöselfie. Jag får inte till det helt enkelt.
Drog i mig en proteinshake och ligger nu i sängen och ska försöka sova en timme. Hoppas det går!

Av Batman - 22 september 2015 08:12

tror ni jag fick sova? Eh, nej... En jävla grävmaskin kör igång strax efter 7. Idioter. Fucking jävla idioter! Klart att dom måste jobba under deras arbetstider, jag fattar! Inte desto mindre behöver jag få sova för att orka jobba en hel natt. Och inte är det någon som skriker UPP OCH HOPPA!!!!!! Kl 02.30 hos dom...

Nåväl... Satt i mig keso och blandat i en kiwi. Orkade inte leta efter bär i frysen så det får vackert bli en frukt. Om nu inte kiwi skulle råka vara ett bär. Hm... Bäljar kaffe och ska göra det där gymmet lika gärna. Kanske kan sova när jag är hemma igen, innan barn och sånt ska hämtas. Åh Gud! Den där träningsvärken jag sa igår inte var så farlig gör sig verkligen påmind idag! Aj som satan! Räknar med att benen som känns stela men hanterbara kommer ge mig feeeett mycket stryk imorn.
Nä, men det är väl bara att hoppa i kläderna då och få igång den här helvetesdagen och ha ångest över den ännu mer helvetiska natten som stundar. Det där med att dygna... Ingen skrytfaktor, gör det typ jämt.

Av Batman - 21 september 2015 19:14

Åh Gud! Mina ben är redan gelé.
20 min crosstrainer
20 min tuuuuung benträning
20 min crosstrainer igen
20 min ren vilja benträning
Done. Slut. Svetten lackade, och jag kommer nog inte kunna gå imorn. Tack gode hade jag preppat kyckling innan så det var bara att koka broccoli.

Nä, det ser inte mycket ut för världen, men det är inte meningen heller. Och den tallriken satt fiiiiint! Som ett smäck, rätt ner bara.

Nu sitter jag i soffan och kollar en svensk kriminalare (behöver hjärndött) med min allra goaste son. Älskar att kvalitetstida! Borde såklart duscha, genast PRONTO, meeeen jag är helt färdig. Ska. Snart. Bara mysa lite till med bästa killen :) den stora killen viker tvätt, sen ska han få äran att hjälpa den lilla killen med läxan och då! Då ska jag duscha ;) och ta en lätt promme med doggsen så dom också blir nöjda. Bruno gillar att vi har lugnat ner oss med löpningen och föredrar våra mer långsamma prommar :)

Imorn försöka sova till minst 10, sen ett bröstpass. OM jag kan ta mig till gymmet med mina skakiga ben vill säga... Sen jobb. Fucking jobb. Är så klar med nattjobb. Inte långt kvar nu! Nytt jobb runt hörnet, och jag längtar!

Av Batman - 21 september 2015 13:10

Gudars, är helt slut! Sov rätt kasst inatt, var tvungen att kissa ett par gånger (typiskt när en lägger om kosten) issy har vaknat och fått sova mellan oss i sängen. Vaknade för tidigt och sen har det gått i ett! Träffat hundarnas dagmatte, städat köket, tvättat, fyllt diskmaskinen, prommat, fixat lunch och hämtat gejb från skolan. Nä, nu är det lite soffhäng som gäller!

är inte bara jg som är trött som en gnu! Tyvärr tyckte issy att det räckte med 15 min middagsvila så jag får väl slåss med henne en stund så hon somnar...

Behaglig träningsvärk annars. Mest att jag känner av, inte så farligt smärtsamt. Tänkte köra ben ikväll, hoppas på lite folk. Jag känner mig så ringrostig att jag vill "träna in mig" och försäkra mig om att tekniken sitter innan jag vågar pumpa bland folk. Har sjukt dålig kroppskännedom :) den gör liksom lite som den vill!

Nä, nu får jag väl kolla in min lilla Donna som ligger och tjoar och hoppas på att hon somnar igen.

Av Batman - 20 september 2015 20:07

Aaaaah! Ett känna-på-pass som nog ändå kommer ge min 5kg tyngre kropp sen i våras ordentligt med träningsvärk.

Så! Hur var upplägget då?
15 min crosstrainer och sen 35 min rygg, axlar och triceps. Tungt. Svettigt. Äntligen! Äntligen har jag lust att ta ut mig och ta i! 35 min låter kanske inte särskilt mycket, men jag har inte tittat åt en hantel på månader. Tyckte det var helt okej för ett spontanpass :)
Avslutade det hela med 10 min snabb löpning. Nöjd!
Och nu har jag badat, skrubbat mig och käkat dagens sista måltid som bestod av exakt 196 gram kyckling och 4 buketter broccoli. ännu mer nöjd!

Ska ta en kvällspromenad med doggsen strax sen krypa ner och känna hur musklerna växer ;)

Ovido - Quiz & Flashcards