Direktlänk till inlägg 20 oktober 2015
Jag äääälskar indisk mat! Och jag ääääälskar sötpotatis. Så en kombo av detta är ju helt awesome!
Sötpotatisen:
En mindre sötpotatis med skal på
2 msk lättkvarg
1 tsk honung
1 tsk kanel
Garam masalakräm:
100 g färdiglagad kycklingfilé eller för all del qourn.
1 hackad röd paprika
3 skivade champinjoner
125 g turkisk lättyoghurt
2 tsk Santa Maria garam masala kryddmix
1 msk tomatpuré
1 msk soja
salt/peppar
Sätt ugnen på 225 grader och gör några hål i potatisen. Baka i ca 30-40 min. Eller kör fuskvarianten och baka i micron.
Fräs paprika och champinjon i en stekpanna. Skär kycklingen i mindre bitar och tillsätt den till stekpannan. Blanda yoghurten med kryddor, tomatpuré och soja och häll det i pannan. Låt blandningen sjuda nån minut.
När potatisen svalnat lite:
Skär ett snitt i mitten av potatisen. Skopa ut innehållet i en skål och ha i kesella, honung och kanel. Mosa ihop och fyll sedan skalet med blandningen. Servera med garam masalakrämen. Så sjukt gott!
Herregud! Ska det aldrig vända?! När jag tänkte att nu... Nu är jag på väg upp på banan igen så fick jag vinterkräksjukan. Fy fan vad dåligt jag mått! Jag är helt slut. Nu bara MÅSTE saker och ting vända? Och den där jävla bilen... Nä, den funkar...
Kom igång så jävla bra med träningen! Och då får jag influensan.... Sen blev issy magsjuk igår natt och spydde och spydde och SPYDDE. Idag känner jag att jag nog klarar av en promenad. Helst skulle jag vilja göra det precis just nu när solen skiner o...
Sjukskriven idag tom 12/2. Stress och sömnbrist. Kom inte upp ur sängen i måndags eller tisdags. I onsdags tog jag 2 halvdana löprundor, gårdagen minns jag inte och idag har jag alltså fått sjukskrivning. Bröt ihop, herr sambo fick ringa till min che...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | ||||
|