Alla inlägg under oktober 2015

Av Batman - 20 oktober 2015 11:00

Jag äääälskar indisk mat! Och jag ääääälskar sötpotatis. Så en kombo av detta är ju helt awesome!


Sötpotatisen:
En mindre sötpotatis med skal på
2 msk lättkvarg
1 tsk honung
1 tsk kanel

Garam masalakräm:
100 g färdiglagad kycklingfilé eller för all del qourn.
1 hackad röd paprika
3 skivade champinjoner
125 g turkisk lättyoghurt
2 tsk Santa Maria garam masala kryddmix
1 msk tomatpuré
1 msk soja
salt/peppar

Sätt ugnen på 225 grader och gör några hål i potatisen. Baka i ca 30-40 min. Eller kör fuskvarianten och baka i micron.
Fräs paprika och champinjon i en stekpanna. Skär kycklingen i mindre bitar och tillsätt den till stekpannan. Blanda yoghurten med kryddor, tomatpuré och soja och häll det i pannan. Låt blandningen sjuda nån minut.
När potatisen svalnat lite:
Skär ett snitt i mitten av potatisen. Skopa ut innehållet i en skål och ha i kesella, honung och kanel. Mosa ihop och fyll sedan skalet med blandningen. Servera med garam masalakrämen. Så sjukt gott!

 


Av Batman - 20 oktober 2015 01:55

Sitter på jobbet. Och jag behöver väl inte ens nämna min hemlängtan?

Lite finnig och skev. Snart halvtid! Det gjorde ont i hjärtat att lämna min familj igårkväll. Särskilt min förstfödde som mår så dåligt. Min lille sötegris. Tur att han har sin nannydog hos sig!

Eller ja... Bruno tycker det är tur. Gabriel att det är sådäääär att ha en 18 kg klump klängandes på sig ;)
Stackarn. Han var riktigt, riktigt risig och han brukar aldrig vara så stilla.

Annars då? Jo, det går segt, snart halvtid. Sen lite ledigt innan helgjobb. Nästa vecka blir inte långledigt som det brukat utan då börjar allvaret på sjukhuset och veckan därefter blir vidrig... Men jag får skylla mig själv som gick md på det. Dessutom kommer v 46 och 47 vara riktigt soft. Äh. Det blir bra! Det är bara 2 veckor, sen lugnat det sig.
Nä, nu ska jag ta min ångestfyllda uppenbarelse och jobba lite. Eller skriva listor på saker... Vi får se!

Av Batman - 19 oktober 2015 19:02

Fy fan säger jag bara! Egentligen vill jag bara spy galla i den här bloggen och häva ur mig skit, men eftersom internet är riskabelt och jag inte är typen som hänget ut så håller jag käften. Men GAAAAAH! Får psykbrytet.

Just nu häver jag i mig kaffe och väntar på att dra till jobbet igen.

Sliten och jävlig. Har vaknat iafl 5 ggr Idag. Min lillkille blev magsjuk och har kräkts hela morgonen, och min sambo vabbar. Stackars lille sötegrisen har legat febervarm utslagen i soffan hela dagen. Tur Netflix finns.
Vid 10 ringde min mobbe, nya chefen. Måste dra mycket tidigare ikväll för jag måste ta svängen förbi sjukhuset för att i panik lämna in mitt schema på nya jobbet. Smällar en får ta... Hoppas natten går fort! Jag är helt slut! Och jag BORDE ha ringt vår nya hundvakt om schemaveckorna framöver, men jag har inte orkat ta mig för. Så är det! Vi får se om det blir nån träning imorn. Är apt på jobbet imornkväll och jag BORDE verkligen gå på det. Usch! Hetsig period framöver. Längtar tills allt bara lugnar sig. Bit ihop, Batman, bit ihop!

Åh. Nu ska jag svepa resten av kaffet, borsta gaddarna och sen klistra på ett leende. 6 ynka nätter kvar med denna inräknat... Stå ut!

Av Batman - 18 oktober 2015 13:00

Sovit så himla bra i helgen! Och det märks i gymmet. 1 timmes stenhård benträning och avslutning med dryga halvtimmen med backiga intervaller på bandet. Helt slut!

Bensparkarna är min favorit. 5x10, varje ben.

Och här laddar jag för en inte lika stor favorit, benböj. Är inte lätt att dokumentera på gymmet när en inte har en vapendragare som kan ta bilderna åt en ;) benböjen blev iafl 5x6 40kg. Kanske inte jättehöga kilon, men jag tränar i ärlighetens namn nästan aldrig benböj. Dock är planen att lägga in detta. Ut ur comfortzon! För som gymmets små lappar som sitter lite här och var;

Har tränar rätt mycket i veckan. Nästa kommer bli lugnare IOM att det är en tuff vecka på jobbet. Satsar på 4 tillfällen.
Måndag; rygg
Tisdag: vila
Onsdag: axlar och armar
Torsdag: ben
Fredag: bröst och mage.
Lördag: vila
Söndag: vila.
Det är planen.

Well, well! Nu är det dags att ta tag i resten av dagen. Jobb inatt... Vi får se om jag öht kan röra mig då :)
Hoppas er helg varit fab, pöss hejje!

Av Batman - 17 oktober 2015 16:17

Slängt ut en förmögenhet på färg som fästet på glas, pumpor och höstblommor idag. Och resultatet? Ett axplock :)

Inte så pjåkigt faktiskt! Och sonen är hur nöjd som helst med sina estetiska talanger.
Åh! Kommer kunna gå och lägga mig supernöjd ikväll!

Startade dagen med en pw med Bruno, min plastpappa tog Sussie så hon kunde ta det i sin tanthundstakt. Sen full rulle som sagt med pyssel och nu ska jag ner till gymmet och bränna av ett pass. Helnöjd me dagen hittills. Synd att bra dagar passerar så satans fort bara... Imornkväll ska jag redan jobba igen. Och nästa helg är det jobbhelg... Dom flyget minsann inte lika fort förbi!

Av Batman - 16 oktober 2015 18:09

Alltså... Tror min midja har gett mig en snyggare profil tycker jag skymtar en liten sned magmuskel

Hehe! Det kan ju vara en fettvalk som hamnat precis rätt i ljus och skugga, men jag väljer att tro att det är mitt slit som gjort det! Eventuellt är det bara jg som ser, men då får det vara så :) hoppas framsidan vill ta sig lite också. Det skulle vara kul! Lös degig hud kommer jag inte komma undan med utan kirurgi men lite konturer skulle vara riktigt pepp att se :)

Nåväl! Nu ska jag ta bestarna på en promenad, sen får det vara nog med träning och frisk luft för idag. Hoppas er dag har varit helt fab!
Syns i marschallens skugga, amen!

Av Batman - 16 oktober 2015 09:16

God förmiddag kompisar! Härligt med freeedag!!! Nästa helg ska jag jobba så det blir en helg av maximal njutning :)

Gillar ni instagram? Jag älskart! Kollar insta 100ggr oftare än Facebook. Men... Jag har svårt att hitta konton att följa. Har ni några instakonton att tipsa om? Helst konton som inte har miljoners följare, som är personliga, lite roliga och med hjärta. Vanliga inspirerande människor liksom! Ge mig tips! :D

Av Batman - 15 oktober 2015 12:18

Vilket pass det blev! Fram tills jag upptäckte att det läckt och liten men ack så förargade jävla mensfläck prydde skrevet. Där försvann liksom all lust! Men jaja. Det blev ett godkänt pass, men med ett jävla skitslut.

Jorå! Här står jag och mallar mig, inte ont anande.
Fast ärligt ändå... Nu blev det inte som jag tänkt men jg ökade på vikter och jag kan själv se muskler lite här och där på mig själv. Asså... Det måste jg vara nöjd med! Vi är sällan nöjda med oss själva vilket är synd. Vi sliter och sliter men tycker inte vi presterar bra nog. Men det gör vi! Vi ÄR toppen! Ganska ofta tom bäst! Även bland mensfläckar dåliga dagsformer och speglar som får oss att se mindre attraktiva ut. Kom ihåg det!

Ovido - Quiz & Flashcards